7 de septiembre de 2017

Balanç del turisme sostenible

Butlletí: 
Ja podeu consultar la Memòria de Sostenibilitat Turística Barcelona 2016 amb les accions més destacades de l’any passat, emmarcades dins el Pla Estratègic de Turisme 2020.
 
El turisme a Barcelona ha generat molt debat durant els últims mesos degut al gran augment de la demanda i l’impacte que que té aquest sector a la ciutat. És per aquest motiu que l’Ajuntament ha desenvolupat un Pla Estratègic de Turisme 2020 en el qual el focus principal és la transformació d’aquest turisme cap a un model sostenible.
L’estratègia turística s’ha elaborat a través de la definició de 5 àmbits: Governança, Gestió Turística, Estratègia territorial, Treball i empresa i Promoció i màrqueting, que agrupen els 80 reptes estratègics.

Memòria de Sostenibilitat Turística 2016
Amb aquest document es vol posar en valor totes les actuacions vinculades amb el desenvolupament turístic sostenible que han dut a terme l’Ajuntament, el Consorci Turisme de Barcelona i altres entitats participants. Es pretén exemplificar i evidenciar l’evolució positiva de la ciutat en l’àmbit de la sostenibilitat turística durant el darrer any.

No hay comentarios: