18 de septiembre de 2017

Entrevista a Teresa Franquesa

“L’educació ambiental ha de capacitar per a l’acció, no adoctrinar”. La directora d’Estratègia i Cultura de Sostenibilitat de l'àrea d'Ecologia Urbana ens parla d'educació ambiental. Un vídeo recomanable en les vostres reunions i presentacions d'aquest inici de curs.
Ara que comencem curs, nous reptes i engeguem els nostres projectes buscant complicitats i comunicant que som Escoles + Sostenibles, us recomanem el visionat compartit d'aquest vídeo recent. Es tracta d'una entrevista a la Teresa Franquesa, directora d'Estratègia i Cultura de la Sostenibilitat de l'àrea d'Ecologia Urbana de l'Ajuntament. En ella, hi trobareu els conceptes més bàsics, inspiradors i contextualitzats de la filosofia del programa BcnE+S i la importància del paper dels centres educatius a la ciutat.
És un material útil per acompanyar presentacions, introduccions, campanyes i claustres per als centres que comenceu aquest curs buscant complicitats i informant sobre el projecte de BcnE+S a la resta de la comunitat educativa.


No hay comentarios: