7 de septiembre de 2017

La veu del clima

Seguim amb el Pla Clima amb la sessió de participació per entitats de Barcelona + Sostenible del 17 d’octubre. La ciutadania tindrà el seu espai el 14 de setembre. Participeu-hi i feu sentir la vostra veu pel clima! 
 
L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat l’elaboració del Pla Clima, un instrument que pretén aglutinar totes les accions (en curs i previstes) relacionades amb el canvi climàtic i que s’estructura en quatre grans eixos estratègics: mitigació, adaptació i resiliència, justícia climàtica i impuls a l’acció ciutadana.
El passat 13 de juliol es va celebrar la primera sessió de participació del Pla Clima, en la qual es va donar a conèixer el procés de coproducció i es va presentar la plataforma Decidim Barcelona. En aquesta trobada, hi van assistir més de 50 persones d’entitats membres de la xarxa Barcelona + Sostenible.

SESSIÓ DE DEBAT I PRIORITZACIÓ DE PROPOSTES
Per entitats de Barcelona + Sostenible
Un cop recollides i tractades totes les propostes al Pla Clima efectuades a partir de les sessions autònomes i a través de la Plataforma Decidim Barcelona, aquesta segona sessió presencial servirà per debatre-les i prioritzar-les.
Quan? 17 d'octubre de 17:30 a 20 h
On? Espai Jove la Fontana Carrer Gran de Gràcia 190-192.

PLA CLIMA: FES-TE SENTIR PEL CLIMA
Per ciutadania
Aquesta sessió, organitzada per la Fàbrica del Sol, està dirigida a tota la ciutadania.
Quan? 14 setembre de 16 a 20 h
On? Centre Cívic Urgell - Comte d'Urgell 145.



No hay comentarios: