7 de septiembre de 2017

Mobilitzem-nos per un aire més net

La millora de la qualitat de l’aire és el tema central de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que torna enguany del 16 al 22 de setembre. No us perdeu activitats com el Dia sense Cotxes del divendres 22 al barri de Sant Antoni!
 
Amb l’objectiu de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, s’organitza anualment a tot Europa la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Enguany la setmana se celebrarà entre el 16 i el 22 de setembre i té com a lema “Mobilitza’t per un aire més net”, amb el qual es vol treballar la contaminació i la qualitat de l’aire així com el seu potencial per contribuir al desenvolupament econòmic.
Una de les iniciatives més conegudes d’aquesta setmana és el Dia Sense Cotxes, que se celebrarà el 22 de setembre a la cruïlla de Tamarit-Borrell del barri de Sant Antoni. Allà s’hi realitzaran un seguit d’activitats educatives i la presentació de nous recursos disponibles en préstec.
Si voleu conèixer la problemàtica associada a la contaminació de l’aire, descobrir quines molècules arriben al nostre cos, provar el bicing elèctric o posar a punt la vostra bicicleta, entre d’altres propostes, us convidem a participar en aquesta jornada que tindrà lloc a la cruïlla de Tamarit i Borrell del barri de Sant Antoni de 9 a 20 h del divendres 22 de setembre.





No hay comentarios: