18 de septiembre de 2017

Mobilitzem-nos per un aire més net

La millora de la qualitat de l’aire és el tema central de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que torna, enguany, del 16 al 22 de setembre. No us perdeu el Dia Sense Cotxes, el divendres 22 de setembre. En el marc d’aquesta celebració, al barri de Sant Antoni hi haurà la presentació de la maleta de recursos sobre mobilitat!

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. En aquest marc, el dia 22 de setembre de 2017 es celebra “El Dia Sense Cotxes” en el qual al voltant de 30 centres educatius de la ciutat ja s’han inscrit per participar organitzant activitats al carrer.
Us animem a consultar les diferents activitats organitzades per la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura com poden ser tallers, curses de transports, passejades...
Enguany com a novetat es celebraran un seguit d’activitats educatives pel Dia Sense Cotxes a la cruïlla de Tamarit-Borrell del barri de Sant Antoni per conèixer la problemàtica associada a la contaminació de l’aire, descobrir quines molècules arriben al nostre cos, provar el bicing elèctric o posar a punt la vostra bicicleta, entre d’altres propostes.
Al migdia també hi haurà la presentació de la maleta de recursos per treballar la mobilitat i la qualitat de l’aire als centres educatius. Us convidem de manera especial el 22 de setembre de les 13.30 a les 14.30h, amb pica-pica inclòs (limitació d’inscripcions per ordre de sol·licitud).


No hay comentarios: