6 de noviembre de 2017

El Club Emas estrena els tallers Reutilitza-ho!

El 17 de novembre tindrà lloc el primer taller de reutilització del Club EMAS en col·laboració amb l’Espai “Millor que nou, 100% vell”. Coneixereu materials, experimentareu amb ells i compartireu idees amb altres col·lectius per donar una segona vida als residus.


El Club EMAS us convida a participar en un projecte d’economia circular amb la finalitat de donar una segona vida a materials que han esdevingut residus per a les empreses, però que per d'altres col·lectius (entitats ambientals o socials, escoles, dissenyadors, artistes, particulars amb interès per reaprofitar materials, etc) podrien ser un recurs.
A Catalunya, una gran quantitat de materials que són gestionats com a residus per part d’empreses especialitzades tenen potencial d’ésser reutilitzats. El coneixement i la gestió sistemàtica d'aquests materials és una mancança en l'actualitat, fet pel qual el Club EMAS posa a disposició la seva experiència en aquest àmbit perquè es cerquin solucions i iniciatives de reaprofitament d’una sèrie de materials que s’han catalogat al respecte.
El projecte “Reutilitza-ho!” consta d'una sèrie de tallers d'educació i sensibilització amb diversos objectius: conèixer diferents materials, experimentar i crear amb els mateixos, compartir idees i, finalment, tenir accés als esmentats materials per desenvolupar-hi projectes.
El primer taller tindrà lloc el 17 de novembre, de 16 a 18 hores, a l'Espai Millor que nou, 100% vell (Carrer Sepúlveda, 45-47 de Barcelona).

No hay comentarios: