2 de abril de 2018

Concha Espina s’omple de verd

L’escola ens relata com va viure una jornada de transplantament de plantes i flors amb l’ajuda de set persones dels Centres Ocupacionals PAIDEIA i Les Corts.
El dia 13 de febrer vàrem decidir omplir la nostra escola de color fent una plantada de plantes i flors. Però per poder realitzar-ho necessitàvem ajuda, així que vàrem demanar la col·laboració d´uns jardiners excel·lents, set nois i noies del Centre Ocupacional PAIDEIA i del Centre Ocupacional LES CORTS que varen venir a ajudar-nos i assessorar-nos juntament amb els seus educadors.
L´activitat va començar a les 10.30 h del matí i desprès d´una breu explicació dels nostres convidats,  els aprenents de jardiner de la nostra escola varen escollir un test d´un color ben llampant, el varen omplir de terra, varen triar una  planta aromàtica i/o comestible i la varen trasplantar, omplint de verd la balconada del pis de dalt. Els més petits de l´escola van ser els encarregats de posar ben maco el nostre jardí/hort i, amb l´ajut dels nostres jardiners experts, van plantar un munt d’espècies d´ombra i exterior a les jardineres que prèviament teníem preparades per aquesta fi.
L´experiència va ser molt gratificant per ambdues parts ja que els nois dels Centres Ocupacionals van sentir-se molt protagonistes d'una activitat on van poder posar en pràctica els seus coneixements, alhora que  gaudien de la companyia dels nens del nostre centre. L’alumnat va poder decorar l´escola i gaudir embrutant-se amb la terra i plantant al jardí. Va ser una experiència d’allò més divertida!!!
Per altra banda, des del CEE CONCHA ESPINA volem agrair la dedicació de la Lara, la persona que es va encarregar de coordinar la jornada juntament amb la Comissió d´Escoles Sostenibles i dels nois del Centre Ocupacional Paideia i el Centre Ocupacional Les Corts ja que sense ells no hauria  estat possible aquest dia.
Esperem poder tornar a col·laborar en un futur! Moltes gràcies a tots!

No hay comentarios: