2 de abril de 2018

El mapa Barcelona + Sostenible ja té App!

Voleu accedir a tota la informació de la Barcelona més sostenible en un sol clic? A través de la App tindreu les Escoles + Sostenibles més a l’abast: on són, a què es dediquen, les seves accions... Ja podeu investigar en què treballen i actualitzar també les vostres dades del mapa!
 
La nova App del Mapa Barcelona + Sostenible ja està disponible per a dispositius Android i IOS i tauletes. A través d’aquesta App podrem descobrir i compartir totes les iniciatives i indrets amb valor socioambiental de la ciutat. Els centres d’Escoles + Sostenibles es troben situats al mapa Barcelona + Sostenible amb la seva icona corresponent. Si entreu al mapa, podreu veure el perfil de cada un dels centres, on hi podreu trobar els àmbits en els quals estan treballant, i, en alguns d’ells, el resum del seu projecte.
Us animem doncs, a consultar els perfils d’altres centres per agafar idees i veure en què treballen així com entrar-hi vosaltres mateixos per actualitzar les vostres dades. Ara ho teniu més fàcil ja que podeu fer-ho a través de la App. Si teniu dubtes sobre com fer-ho, podeu enviar-nos un correu a escolessostenibles@bcn.cat.

Vuit coses que podeu fer amb la nova “app” Mapa B+S
  1. Descobriu les iniciatives i indrets sostenibles. Feu servir la nova app del Mapa B+S per localitzar al moment els punts d’interès que teniu a prop de casa, de la feina, de l’escola o d’allà on sigueu.
  2. Tot el que necessiteu, al vostre abast. Busqueu una botiga d’aliments ecològics o un taller de reparació? Voleu saber quines instal·lacions d’energies renovables hi ha al vostre barri? Feu una cerca per categories i per districtes per descobrir tot el que podeu trobar al Mapa Barcelona + Sostenible.
  3. Trobeu a faltar algun punt? No us talleu i afegiu-lo! La nova app permet proposar nous punts de forma senzilla. Digueu-nos el nom de l’indret o la iniciativa, quina o quines icones li corresponen i ubiqueu-les al mapa. Aquesta informació serà validada per la secretaria del Mapa Barcelona + Sostenible i de seguida trobareu el nou punt penjat.
  4. Doneu color al mapa amb les vostres fotografies! Pengeu les vostres imatges al Mapa B+S per il·lustrar punts d’interès existents i compartiu amb la resta d’usuaris i usuàries com veieu la ciutat.
  5. Redescobriu la ciutat i els seus barris seguint els itineraris. Mòbil en mà, passegeu per la ciutat tot seguint les rutes temàtiques que trobareu al Mapa Barcelona + Sostenible.  
  6. Trobeu a faltar informació d’un punt? Si creieu que cal esmenar informació d’un punt d’interès, podeu fer-ho al moment. La vostra proposta serà validada per la secretaria del Mapa Barcelona + Sostenible.
  7. Participeu als mapatges col·laboratius. Descarregueu-vos l’App per participar de forma més activa als tallers per mapar noves iniciatives que periòdicament les entitats impulsores i col·laboradores del Mapa B+S organitzen per tota la ciutat.
  8. Guardeu els vostres indrets favorits. Us heu enamorat d’un punt d’interès del Mapa B+S? Doncs guardeu-lo com a favorit, així sempre el tindreu a mà i la resta d’usuaris i usuàries sabran que aquell punt té quelcom especial...

No hay comentarios: