2 de abril de 2018

Més accions de la xarxa B+S

L'Associació de Comerciants de Torrent de l'Olla i Rodalies-Eix Torrent, EcoVeritas, el Gremi de Flequers de Barcelona i el Gremi de Pastisseria de Barcelona, integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible, fan públiques les seves Accions per la Sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!​


Associació de Comerciants de Torrent de l’Olla i Rodalies- Eix Torrent​
Associació de comerciants que compta amb més de 50 socis del Carrer Torrent de l’Olla, així com de carrers propers com Fraternitat, Progrès, Guilleries, Biada i Penedès. Es proposen emprendre petites accions per contribuir a fer dels seus comerços, el seu barri, ciutat i planeta més sostenible. Així és marquen l'objectiu d'instaurar bones pràctiques mediambientals entre els associats i guanyar el descompte en l’import de les brosses.

EcoVeritas
Veritas és una cadena de supermercats d’alimentació ecològica nascuda amb la convicció que era possible una alimentació millor. El projecte no para d’estendre’s, però des de la marca se sap que el seu creixement ha d’estar directament vinculat al benestar del planeta. Amb aquesta premissa, han elaborat un pla de ruta per optimitzar els productes, processos i sistemes que implementaran i monitoritzaran en els propers 3 anys.

Gremi de Flequers de Barcelona
El Gremi de Flequers de Barcelona és una organització que defensa els interessos de la fleca barcelonina, n'agrupa els professionals i fomenta el desenvolupament del comerç de la ciutat. Han elaborat diferents plans d’acció esperant la màxima implicació dels seus membres envers la sostenibilitat en múltiples àrees: des de fomentar estratègies d’estalvi i eficiència energètica fins a col·laborar amb diferents menjadors socials i parròquies per evitar el malbaratament alimentari.


Gremi de Pastisseria de Barcelona
El Gremi de Pastisseria de Barcelona és una entitat sense ànim de lucre que vetlla pels interessos de tots els seus agremiats en l’àmbit professional i d’assessorament. L’entitat impulsarà les accions necessàries per millorar les condicions que afecten el medi ambient, potenciant un comerç just, responsable i saludable.


No hay comentarios: